Werknemer


Op zoek naar werk

U heeft op dit moment geen baan of u wilt graag van baan veranderen, lees dan hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

In de krant en op het internet kunt u veel banen vinden. Maar hoe vindt u iets dat echt bij u past? Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen. Zij kennen de arbeidsmarkt, waaronder onze opdrachtgevers hun wensen. In een intakegesprek worden uw wensen besproken en op basis daarvan worden de mogelijkheden met u besproken. Heeft u niet de juiste diploma’s, maar wel werkervaring, dan is de wil om te werken het meest belangrijk. Bijleren kan u altijd nog.

Dienstverbanden

Uitzending:
Werken als uitzendkracht betekent dat u gaat werken op tijdelijke basis bij verschillende bedrijven. Tijdelijk is heel variabel, dan kan zijn van één dag tot enkele maanden. Het voordeel van uitzenden is dat u eerst kunt rondkijken en in de praktijk kunt ervaren of dit de baan is die u zoekt. Ook bestaat de mogelijkheid dat u in eerste instantie 6 maanden op uitzendbasis via ons gaat werken waarna u in dienst treed bij de opdrachtgever.

Detachering:
Werken als gedetacheerde betekent dat u voor een langere periode bij één project aan de slag gaat. Over het algemeen kunnen deze projecten in tijdsduur variëren van 6 maanden tot maximaal 3 jaar. Gedurende deze periode blijft u in dienst bij MGP.

Werving & Selectie
Als de opdrachtgever een werving & selectie opdracht heeft gegeven en hij wil u graag in dienst nemen, dan treedt u direct in dienst bij de opdrachtgever. U krijgt dus direct een contract voor bepaalde tijd van de opdrachtgever.

Payroll
U werkt al bij een bedrijf, maar het bedrijf wil u nog niet op de loonlijst plaatsen. Bij payroll blijft u gewoon bij het bedrijf werken, maar wordt MGP uw werkgever en betaalt u uw salaris uit.

Begeleiding
Onze medewerkers hebben ruime ervaring en bieden u de nodige begeleiding. Zij zoeken een passende baan voor u, staan altijd voor u klaar bij vragen en na afloop van uw uitzendbaan zoeken zij direct weer ander werk voor u. Daarnaast kunt u ook met andere arbeidtechnische vraagstukken terecht bij onze medewerkers.

Uitzendovereenkomst
Als wij een (uitzend)baan voor u vinden, en u gaat daadwerkelijk voor ons werken, dan krijgt u van ons een uitzendovereenkomst met daarin de belangrijkste regels, zoals uw rechten en plichten, de aanvangsdatum van het werk, vergoedingen en uw uurtarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En bij ons geldt altijd: Afspraak is afspraak!

Inschrijving
U kunt zich ten alle tijden inschrijven bij ons. De inschrijving is natuurlijk gratis. Door middel van het aanmeldingsformulier kunt u ons informeren wat voor soort werk u graag doet. Alle informatie die u aan ons verzend wordt strikt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt bij het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Intakegesprek
Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, zullen wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek onderzoeken wij uw werkaanbod op openstaande vacatures en indien wij die niet hebben, gaan wij actief op zoek voor u. Indien wij een passende functie gevonden hebben, nemen wij contact met u op.