Werkgever


Dienstverlening

U heeft personeel nodig: structureel, voor een korte periode of langere tijd. U, als opdrachtgever, heeft baat bij een professionele aanpak van al uw wensen op het gebied van flexibele arbeid, want een flexibele inzet van personeel houdt uw bedrijf ook flexibel. De ene ‘tijdelijke’ werknemer is de andere niet, daarom is het matchen van de juiste kandidaat voor uw bedrijf voor onze medewerkers een uitdaging, die zij met hun deskundigheid, inzet en enthousiasme graag aannemen. Hoe beter wij uw wensen kennen, hoe preciezer wij u daarna van dienst kunnen zijn. Flexibele arbeid, hierin kennen we vele vormen zoals o.a.

  • het opvangen van piekperioden
  • vervanging bij ziekteverzuim
  • vervanging tijdens vakanties
  • het vervangen van verloop/verminderen van leegloop
  • detachering van een vakman

Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging of aanvulling op uw huidige personeelsbestand voor de duur van één of meerdere projecten. De voordelen van flexibele arbeid zijn o.a. de spreiding van risico’s, kostenbesparing want alleen de gewerkte uren worden betaald, geen kosten bij ziekte of WIA en de snelheid waarmee u de lege arbeidsplaats opvult.

Uitzenden en detacheren
Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening op basis van flexibele arbeid, dan bieden wij u hieronder enkele mogelijkheden. Uitzenden en detacheren zijn de basis van onze dienstverlening. Uitzending is snel, flexibel en zorgeloos. Een goed alternatief is detachering. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor uitzenden of detacheren. Het verschil tussen uitzenden en detacheren is dat bij detachering één van onze vaste medewerkers bij uw bedrijf komt werken voor de duur van een bepaald project. Bij uitzenden kan de duur sterk variëren van 1 dag tot enkele maanden. In beide gevallen blijft MGP de werkgever en zorgt voor de salarisuitbetaling en doorbetaling bij ziekte.

Werving & selectie
Er kunnen diverse redenen zijn waarom u besloten heeft om uw personeelsbestand uit te breiden. Het zoeken en vinden van gemotiveerd personeel is een kostbare en tijdrovende zaak. Elk personeelsbeleid is uniek, of u nu een groot of klein bedrijf heeft, met veel of weinig personeel. Elke opdracht vraagt om een gerichte aanpak. Daarom kijken wij, voorafgaand aan de werving en selectie van kandidaten, naar uw bedrijfscultuur, naar uw wensen en uw verwachtingen. Wij vragen uitgebreide informatie over uw organisatie, de functie-eisen en de selectiecriteria, die van belang zijn voor een juiste match. Na de inventarisatie en analyse wordt een functieprofiel opgesteld dat als basis dient voor de uitvoering van de opdracht. Voor het werven en selecteren van personeel maken we gebruik van diverse wervingsactiviteiten zoals: netwerken, adverteren in regionale media, adverteren in landelijke media, adverteren op internet, etc. Wij kunnen de hele procedure voor u verzorgen: van advertentie tot voordracht, maar ook alleen de voorselectie of een geschiktheidadvies. Voor iedere opdracht ontvangt u vooraf een passende offerte.

Payroll
Indien u zelf mensen hebt gevonden, maar u wilt ze nog niet op uw loonlijst plaatsen, dan is Payroll de oplossing voor uw bedrijf. De werknemer krijgt een arbeidsovereenkomst bij MGP en u bepaalt welke tijdelijke medewerker(s) u inhuurt, de duur en het loon. Wij verzorgen de verloning van de werknemer. Voordelen voor u zijn dat u geen salarisadministratie en andere administratieve zaken voor deze werknemer(s) hoeft uit te voeren, u heeft geen juridische verplichtingen en geen ziekterisico en u kunt op ieder moment de arbeidsovereenkomst beëindigen. Kortom: de werving en selectie en de planning verzorgt uzelf, MGP is enkel de werkgever in juridisch en administratief opzicht.

Administratie
MGP heeft –in tegenstelling tot vele andere personele dienstverleners- de beschikking over een eigen afdeling loon- en salarisadministratie. Dit betekent dat de salaris- en factuurverwerkingen geheel in eigen beheer worden uitgevoerd. Eventuele mutaties en bijv. vragen over declaraties, facturen en vergoedingen zullen direct teruggekoppeld worden.

Kostenbesparing
Het kostenaspect is natuurlijk ook van groot belang. Daarom werkt MGP met een concurrerende tariefstelling. ‘Afspraak is afspraak!’ Deze stelling geldt voor alles. Als u personeel bij ons inhuurt, wordt hiervoor een opdrachtbevestiging gemaakt, die door beide partijen getekend wordt, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. U krijgt hiermee een duidelijk overzicht van de afspraken en de kosten. Dat werkt wel zo prettig, juist omdat ‘t tijdelijk is!

Direct reageren
Bent u op zoek naar flexibele en enthousiaste uitzendkrachten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers tel. 0181 – 454 883.

Heeft u een vacature? Vult u dan direct het formulier in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het een en ander verder te bespreken en een eventuele afspraak bij uw organisatie zodat wij deze goed kunnen representeren naar uw mogelijk nieuwe medewerker.